AUTOMATIZARI EXPERT

automatistul tau preferat

aobject802745571
GENICOM SRL este partener distribuitor și integrator OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION.
Ne adresăm companiilor care doresc să achiziționeze echipamente și soluții complete în domeniul automatizărilor industriale. Vă oferim o gamă completă de soluții și echipamente pentru mașini, sisteme și linii de producție și asamblare, sisteme SCADA, inspecții de calitate cu sisteme video.

Partener

Servicii

Asigurăm suportul necesar pentru toate fazele unui proiect nou sau pentru retehnologizarea utilajelor deja existente...

Noutati

ISO 9001

ISO 14001

Stimati parteneri,

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal (GDPR) aplicabil din 25 mai 2018, care impune cerinte severe pentru protectia datelor cu caracter personal.

Primiti acest email deoarece figurati in baza de date a firmei noastre, GENICOM SRL, ca urmare a relatiilor comerciale sau a corespondentei derulate anterior.

Societatea noastra stocheaza doar datele de contact legate de aceste aspecte comerciale, respectiv: adresa companiei, nume si prenume, functie, departament, telefon, fax, telefon mobil, adresa de e-mail.

Aceste date sunt utilizate EXCLUSIV in scopul desfasurarii activitatii firmei noastre (trimiterea de informatii si echipamente comerciale si tehnice, oferte, confirmari, precum si noutati legate de produse sau oferte prin actiuni de marketing direct).

In baza noilor reglementari, daca nu doriti sa mai primiti materiale informative de la noi, puteti sa ne solicitati ORICAND acest lucru, printr-un e-mail cu textul DEZABONARE!

In urma unei astfel de cereri, datele Dvs. de contact vor fi eliminate din lista de transmitere a acestor informari.

Va asiguram ca datele Dvs. personale contează pentru noi si am luat toate masurile necesare pentru protecția lor, iar prelucrarea lor este realizata conform noilor reglementari legale!

Cu stima: GENICOM S.R.L.

Genicom SRL - proiectare, executie tablouri de automatizari si echipamenteGenicom SRL - proiectare, executie tablouri de automatizari si echipamenteGenicom SRL - Solutii si echipamente pentru automatizari industriale Genicom SRL - convertizoare frecventa (invertoare), automate programabile (PLC), Genicom SRL - convertizoare frecventa (invertoare), automate programabile (PLC), Genicom SRL - proiectare, executie tablouri de automatizari si echipamenteGenicom SRL - proiectare, executie tablouri de automatizari si echipamenteGenicom SRL - convertizoare frecventa (invertoare), automate programabile (PLC), Genicom SRL - proiectare, executie tablouri de automatizari si echipamenteGenicom SRL - Solutii si echipamente pentru automatizari industriale Genicom SRL - proiectare, executie tablouri de automatizari si echipamenteGenicom SRL - Solutii si echipamente pentru automatizari industriale Genicom SRL - convertizoare frecventa (invertoare), automate programabile (PLC), Genicom SRL - proiectare, executie tablouri de automatizari si echipamente

Termeni si conditii de utilizare 

Automatizări Expert este o marcă a Genicom S.R.L. Timișoara. Timiș – România
Telefon: (+40) 256.486.147 Mobil: (+40) 745.656.074 – www.automatizariexpert.  Copyright 2018 – Genicom SRL